OVER MIJ

ANNEMARIE VAN DAALEN

ANNEMARIE

LUISTERKINDWERKER

Mijn naam is Annemarie van Daalen. Geboren in 1974 in Arkel. Ik woon samen met mijn zoon Ties, 2 katten en een hond al weer meer dan 20 jaar in Gorinchem.

Als alleenstaande moeder worstelde ik weleens met vraagstukken rondom Ties. Toen hij 2 jaar was kwam ik een oproep tegen van een luisterkindwerker en heb uit nieuwsgierigheid een keer een afstemming aangevraagd. Dit onder het mom van: “baat het niet dan schaadt het niet”. Toen ik na 2 weken de afstemming ontving, was ik zeer verbaasd.

"Het was frappant hoeveel een vreemde mij over mijn zoon kon vertellen."

016Annemarie&Ties15jun22 verkleind

Het gaf inzichten en handvatten en het heeft me heel veel goeds gebracht. Toen Ties 4 was heb ik nog een keer een afstemming aangevraagd en opnieuw heeft deze me heel goed geholpen.

Toen ik later een oproep tegenkwam voor de opleiding tot luisterkindwerker, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven. Zeker ook voor mijn eigen ontwikkeling is dit een uitstekende stap geweest. Wat word ik blij van het afstemmen en helpen van andere mensen! Aanvragers reageren vaak verbaasd en verrast als zij hun afstemming hebben ontvangen en kunnen (weer) stappen maken door de nieuwe inzichten die ze hebben gekregen. Het is echt een groot cadeau aan jezelf!

Ik hoop dat jij, zoals vele anderen al vóór jou deden, jezelf ook een afstemming gunt, zodat ook jij verder kunt van waar je nu vastloopt.